Verhuur

Het huren van een tweelingwieg is heel eenvoudig:

  • Combineer een tweelingwieg met een type en kleur bekleding
  • Neem contact met ons op via ons formulier, mail of telefoon.
  • Samen kijken we naar de mogelijkheden. Ook bespreken we wanneer de huurperiode in mag gaan en hoelang de huurperiode mag zijn.
  • Daarna ontvang je de huurovereenkomst met de gemaakte afspraken. Zodra wij de getekende huurovereenkomst ontvangen hebben, is de reservering definitief.

Gemiddeld worden de tweelingwiegen 18 weken gehuurd. Dit is afhankelijk van eventuele vroeggeboorte, gewicht en ontwikkeling van je tweeling. De minimale huurperiode is 10 weken. Bij een huurperiode langer dan 18 weken is het aan te raden om een tweelingwieg met tussenschotje te nemen, zodat je tweeling elkaar niet kan ‘slaan’ zodra ze meer met hun armpjes beginnen te bewegen.

De meeste aanstaande tweelingwiegen vinden het prettig als de tweelingwieg met bekleding klaar staat voordat de tweeling geboren wordt. Daarom begint vaak de huurperiode rond de 34 a 35e week van de zwangerschap. Als de situatie helemaal anders loopt dan gepland is, kun je contact met ons opnemen. In overleg kunnen wij bekijken of wij de huurperiode een aantal weken kunnen verschuiven.

Een aantal weken voordat de afgesproken huurperiode begint, ontvang je de borgfactuur van €100,-. Ook maken we een afspraak om de tweelingwieg op te halen of te laten bezorgen.

Ophalen of laten bezorgen

Op de afgesproken datum kun je de gehuurde tweelingwieg bij ons op komen halen. De tweelingwieg met bekleding zit in een speciale transportkoffer, zodat hij eenvoudig te verplaatsen is. De transportkoffer is
100 x 100 x 25 cm.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de tweelingwieg te laten bezorgen. Hier zijn bezorgkosten aan verbonden; € 25,- per verzending. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Na afloop van de huurperiode dient de tweelingwieg weer in dezelfde goede staat te worden teruggebracht. Als alles in orde is, sturen wij de eindfactuur naar je op, waarop de betaalde borg verrekend is.

Retourneren

Voor het einde van de huurperiode ontvangt je van ons een email bericht.

Als je de tweelingwieg graag langer wilt huren dan is afgesproken, dan is dit mogelijk, behalve wanneer de tweelingwieg in reservering staat voor de volgende tweeling.

Wij vragen je vriendelijk om de bekleding schoon en netjes te retourneren. In het bijgeleverde boekje is een wasvoorschrift te vinden. Ook staat hier een inpakinstructie vermeld. Als je dit volgt, past alles er weer netjes in. Bekijk ook onderstaande video: