COVID-19

De gezondheid van onze klanten vinden wij erg belangrijk. Daarom hanteren wij de richtlijnen van het RIVM met een aantal aanvullende maatregelen om de risico’s rondom het COVID-19 virus te beperken. 

  • We nemen extra hygiënemaatregelen tijdens het inpakken van de transportkoffer.
  • De transportkoffer wordt vóór deze naar de klant gaat zorgvuldig gedesinfecteerd.
  • Bij het ophalen/terugbrengen van de tweelingwieg wordt dit buiten afgehandeld.
  • Op dit moment kunnen wij niet helpen met het in/uitladen van een transportkoffer, omdat hiermee niet de 1.5 meter regel gehandhaafd kan worden. Wij verzoeken dan ook 1 extra persoon mee te nemen wanneer u een tweelingwieg komt ophalen/terugbrengen. Een andere optie is om de tweelingwieg te laten verzenden.

Hygiëne

Hygiëne vinden wij erg belangrijk. Alle onderdelen zijn wasbaar, wat een maximale hygiëne voor jou als huurder garandeert. Daarnaast zorgen wij tijdig voor vervanging van de materialen, zodat alles in optimale staat verkeerd.

Wij vragen je vriendelijk om de bekleding schoon en netjes te retourneren. In het bijgeleverde boekje is het wasvoorschrift vermeld, zodat je dit handig na kunt lezen.

Veiligheid

Je wilt natuurlijk dat je kindjes zo veilig mogelijk slapen.

Om de veiligheid van jouw kindjes te garanderen, bestaan de tweelingwiegen die wij verhuren uit twee matrasjes. Zo kun je je kindjes los van elkaar veilig toedekken. De bodem van de tweelingwieg kan tot 30 kilogram dragen.

Al onze tweelingwiegen voldoen aan de Europese NEN-EN 1130 veiligheidsnorm. In de norm staan veiligheidseisen met betrekking tot de constructie, materialen en de zijwanden. Dit betekent dat onze tweelingwiegen aan de strenge eisen voor kindermeubilair voldoen.