Onze modellen voor jou gekozen

Onze tweelingwiegen

Om de tweelingwieg in jou interieur een fijne plek te geven hebben we gekozen voor een strak model. Deze houten wieg is met zijn frisse uitstraling geschikt voor elke kamer. We hebben wel gezorgd voor twee modellen, namelijk een model met 2 harten in het hoofdbord en voor de wat stoerdere tweeling sterren in het hoofdbord. Onze tweelingwiegen voldoen aan alle veiligheidseisen. Dit betekend dat de spijlen voldoende afstand hebben en dat alles van stevig materiaal is gemaakt.

Onze tweelingwieg heeft een mooie toevoeging; een tussenschotje. Dit tussenschotje wordt tussen het hoofd- en voetenbord geschoven. Je tweeling ligt nog steeds heel dicht bij elkaar, maar toch liggen ze gescheiden van elkaar. Ze kunnen niet naar elkaar toe rollen of ‘slaan’ als ze wat groter zijn. Zo kun je nog een aantal weken langer genieten van de tweelingwieg waarbij je tweeling dicht bij elkaar mag liggen. Doordat het tussenschotje op elk gewenst moment tussen het hoofd- en voetenbord geschoven kan worden, kan de tweelingwieg ook zónder tussenschotje gebruikt worden.

“Ze houden elkaars handje regelmatig vast door de speilen, en ze zien elkaar dus ook goed, omdat ze zo lekker dicht bij elkaar liggen.”

Een tevreden klant.

Kies je model:

Harten

Deze witte wieg is gemaakt van hout en hoofd in het hoofdbord 2 harten. In het midden kan een tussenschotje worden geplaatst. De wieg wordt net als alle andere wiegen compleet geleverd inclusief tussenschotje, hemeltje en bekledingspakket. Voor de bekleding heb je de keuze tussen verschillende pakketten.

Sterren

Deze wieg is wat stoerder dan de wieg met harten want hier zie je in het hoofdbord 2 sterren zitten. Ook hier zit een tussenschotje bij en word compleet geleverd inclusief hemeltje en bekledingsakket.

Bekleding

Wij hebben maar liefst 8 keuzes in bekleding. Helemaal om jou tweelingwieg persoonlijk te maken. Voor een compleet overzicht van alle bekleding verwijzen we je graag door naar de pagina bekleding.

Kies je pakket:

Basis (10 weken)

€10,50

Per week

Inclusief bekleding

Korte duur

Zilver (15 weken)

$10,00

Per week

Inclusief bekleding

Goud (20 weken)

$9.99

Per week

Inclusief bekleding

Meest gekozen

Aanvragen

Chat openen
1
Whatsapp
Hallo,
Kan ik je helpen?