Veiligheid

Al onze tweelingwiegen voldoen aan de Europese NEN-EN 1130 veiligheidsnorm. Dit betekent dat onze tweelingwiegen aan de strenge eisen voor kindermeubilair voldoen.
Alle bekleding dien je als huurder gewassen en gestreken weer terug te sturen. Natuurlijk wassen wij de bekleding zelf ook uitgebreid om de hygiëne van de bekleding te garanderen.

Huren

Ja, dit is mogelijk behalve als de tweelingwieg gereserveerd staat voor de volgende tweeling.
De ervaring leert dat onze tweelingwiegen gemiddeld 18 weken worden gehuurd. Dit is afhankelijk van eventuele vroeggeboorte, gewicht en ontwikkeling van je tweeling.
De tweelingwiegen worden meestal rond de 34e a 35e week van de zwangerschap gehuurd.

Betaling

Een aantal weken voordat de huurperiode begint, ontvang je van ons een borgfactuur van €100,-. De borg wordt verrekend met de eindfactuur.
Als de tweelingwieg in goede staat wordt teruggebracht, ontvang je de eindfactuur waarop de betaalde borg verrekend is.

Verzending en retournering

Ja, de bekleding moet gewassen en gestreken worden. De toppers, matrasjes en de duo-dekentjes behandelen wij.
Ja, wij beschikken over een bezorgservice. Hier zijn kosten aan verbonden. Onze tweelingwiegen worden geleverd in een transportkoffer. Lees ook onze algemene voorwaarden!
In de transportkoffer is een inpakinstructie geplakt. Als je deze instructie volgt, past alles weer in de koffer. Bekijk ook deze instructie als video op de verhuur pagina van onze website.