• 1
  • 2
  • 3

Verhuur

Het huren van een tweelingwieg is heel eenvoudig:

  • Combineer een tweelingwieg met een type en kleur bekleding
  • Neem contact met ons op via ons Formulier, mail of telefoon.
  • Samen kijken we naar de mogelijkheden. Ook bespreken we wanneer de huurperiode in mag gaan en hoelang de huurperiode mag zijn.
  • Daarna krijg je de huurovereenkomst met de gemaakte afspraken. Zodra de huurovereenkomst is getekend is de reservering definitief.

Een aantal weken voordat de afgesproken huurperiode begint, ontvang je de borgfactuur van €100,-. Ook maken we een afspraak om de tweelingwieg op te halen of te laten bezorgen.

Weet je nog niet wanneer of hoelang je een tweelingwieg wilt huren? Kijk dan eens bij onze veel gestelde vragen.

Ophalen of laten bezorgen

 

Op de afgesproken datum kun je de gehuurde tweelingwieg bij ons op komen halen. De tweelingwieg zit in een speciale transportkoffer, zodat hij eenvoudig te verplaatsen is. De transportkoffer is 100 x 100 x 25 cm.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de tweelingwieg te laten bezorgen. Hier zijn bezorgkosten aan verbonden. Vraag naar de mogelijkheden.

Na afloop van de huurperiode dient de tweelingwieg weer in dezelfde goede staat te worden teruggebracht. Als alles in orde is, sturen wij de eindfactuur naar je op.

Retourneren

Voor het einde van de huurperiode ontvangt je van ons een email bericht. 

Als je de tweelingwieg graag langer wilt huren dan is afgesproken, dan is dit mogelijk, behalve wanneer de tweelingwieg in reservering staat voor de volgende tweeling.

Wij vragen je vriendelijk om de bekleding schoon en netjes te retourneren. Bij de welkomsbrief is het wasvoorschrift bijgevoegd zodat je dit handig na kunt lezen.

Aan de binnenzijde van de transportkoffer staat een inpakinstructie. Als je dit volgt, past alles er weer netjes in. Bekijk ook onderstaande video.